woensdag 27 november 2013

Kunstmaand 2013 op Ameland

In de maand november staat Ameland in het teken van de Kunst!

Dit jaar heeft Jack Liemburg (www.jacksart.nl)  i.s.m. mij (NvB-Art/Gallery Zee van Kunst) een workshop verzorgd bij restaurant/hotel Zee van Tijd te Nes. 
Drie dagen achter elkaar was er de mogelijkheid om zelf een kunstwerk te maken. Aan het begin van elke workshop werd door Jack uitgelegd om 'lekker los' te gaan, niet te veel na te denken maar te doen. Zo geschiede. 
Alle drie de dagen was de workshop volgeboekt, en de mensen gingen enthousiast aan de slag. Ontzettend leuk om te zien hoe iedereen anders begint. Enkelen stonden een half uur naar hun lege doek te staren. Anderen hadden al een voorbeeld, van wat zij wilden maken, uitgedraaid en meegenomen. En sommigen waren  na een tien minuten al klaar met hun 'werk'. Voor de kinderen was het ook een hele 'happening'. Ze waren moeilijk te stoppen aan het eind!

Het was boeiend, gezellig (met een hapje en een drankje) en inspirerend! 

Er zouden twee weekenden vol workshops zijn maar wegens de storm op 28 oktober viel het eerste weekend uit. 

Aankomend jaar (2014) staan er wederom workshops op de planning. O.a. bij de te openen Gallery Zee van Kunst te Hollum. Keep u informed!

Een impressie van het weekend  (Ik heb er nog wel 200.. mocht je jezelf 'missen' of je afvragen of je op de foto staat....nvbarneveld@gmail.com);













Geen opmerkingen:

Een reactie posten